author img
Ιφιγένεια Αραμπελού
Διευθυντής Ψηφιακού Μετασχηματισμού

Καλώ όλες τις γυναίκες!

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας 2020, η Microsoft εγκαινιάζει το δεύτερο Bootcamp επιστήμης δεδομένων για γυναίκες σε 17 πόλεις σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο το φθινόπωρο του 2020.

H Discover Digital είναι πολύ ενθουσιασμένη και περήφανη που φιλοξενεί την τοπική εκδήλωση στα γραφεία μας στο Reading και ανυπομονεί να σας υποδεχτεί όλους.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να παρέχει στις γυναίκες αρχικές δεξιότητες και εκπαίδευση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια σταδιοδρομία στην Επιστήμη Δεδομένων. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης Bootcamp, οι συνεργάτες της Microsoft θα φιλοξενήσουν μια ημέρα πρόσληψης για να καλύψουν τις θέσεις της Επιστήμης Δεδομένων (Data Science). Αν ψάχνετε για μια αλλαγή στην κατεύθυνση της καριέρας σας, επιστρέφοντας στην εργασία μετά  ένα διάλειμμα σταδιοδρομίας αυτό το εργαστήριο είναι για σας!

Ακολουθούν ορισμένα γεγονότα σχετικά με το πώς μοιάζει μια καριέρα στην Επιστήμη Δεδομένων:

  • Έμπειροι, υψηλού επιπέδου επιστήμονες δεδομένων βρίσκονται στο κορυφαίο 25% των μισθωτών στο Ηνωμένο Βασίλειο
  • Το  Centre for Economics and Business Research (CEBR) προέβλεψε ότι έως το 2020 θα δημιουργηθούν 182.000 νέες θέσεις εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο σε big data και internet, συμπεριλαμβανομένων ρόλων όπως data scientists, analysts, developers και engineers
  • Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο στο Forbes, οι γυναίκες στις ΗΠΑ κατέχουν το 26% των θέσεων εργασίας δεδομένων (data jobs). Ο αριθμός μειώνεται στο μισό από αυτό στο Hνωμένο Βασίλειο. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό!

Η Discover Digital είναι ένθερμος υποστηρικτής της διαφορετικότητας στον χώρο εργασίας και δεσμεύεται να επαναφέρει τις γυναίκες στην εργασία και στον τεχνολογικό χώρο. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τη Microsoft και το πάθος μας να υποστηρίζουμε τις γυναίκες καθιστούν αυτή την εκδήλωση ιδανική.

Οι εγγραφές ανοίγουν την Κυριακή  8 Μαρτίου 2020. Οι χώροι είναι περιορισμένοι.

Εγγραφείτε τώρα και θα σας δούμε στο Reading!

https://www.microsoftevents.com/profile/form/index.cfm?PKformID=0x10399993abcd

#IWD #GenerationEquality #MicrosoftLearn #MicrosoftUK #DiscoverDigital