author img
Άνταμ Τζαντ
Διευθύνων σύμβουλος

Η Discover Digital ανακοίνωσε σήμερα ότι ανανέωσε την ικανότητά της για ανάπτυξη και ενσωμάτωση στο Kentico, επιδεικνύοντας μια «καλύτερη στην κατηγορία» ικανότητα και δέσμευση για την κάλυψη των εξελισσόμενων αναγκών του Kentico στο σημερινό δυναμικό επιχειρηματικό περιβάλλον και διακρινόμενος στο κορυφαίο σύστημα συνεργατών του Kentico.

Για να κερδίσουν την ικανότητα ανάπτυξης και ολοκλήρωσης του Kentico, οι εταίροι πρέπει να αποδείξουν με επιτυχία το επίπεδο τεχνολογικής εμπειρογνωμοσύνης τους. Πρέπει να υποβάλουν αναφορές πελατών που αποδεικνύουν επιτυχημένα έργα.

"Αυτή η ικανότητα ανάπτυξης και ενσωμάτωσης του Kentico καταδεικνύει την εμπειρία της Discover ΙΤ στη μόχλευση της δυνατότητας προσαρμογής των εφαρμογών Kentico έτσι έτσι είτε πλήρως με τις επιχειρηματικές απαιτήσεις των πελατών μας", δήλωσε ο Adam Judd, Διευθύνων Σύμβουλος. "Επιταχύνουμε την επιτυχία των πελατών μας ικανοποιώντας τις επιχειρηματικές τους απαιτήσεις και ανάγκες χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αιχμής ως καταλύτη."