author img
Ιφιγένεια Αραμπελού
Διευθυντής Ψηφιακού Μετασχηματισμού

H Discover Digital βρίσκεται στο επίκεντρο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού για την Membership Organisation Community τα τελευταία 10 χρόνια.

Γνωρίζουμε τι χρειάζονται οι Οργανισμοί

Γνωρίζουμε ότι ως οργανισμός μέλος έχετε ορισμένους βασικούς στόχους. Πρέπει να προστατεύσετε το υπάρχον εισόδημά σας και να δημιουργήσετε νέα έσοδα και παράλληλα να προωθήσετε τις αξίες της συσχέτισης σας και να επιδείξετε την αξία για την ιδιότητα μέλους. Τα μέλη αναζητούν υψηλής προδιαγραφής και εξατομικευμένη παροχή υπηρεσιών και πρέπει να υποστηρίξετε όλους τους μεγάλους ή μικρούς.  Οι εσωτερικές σας λειτουργίες παρεμποδίζονται από μη αυτόματες διαδικασίες και περισσότερο από συχνά το ψηφιακό σας τοπίο περιέχει πολλά συστήματα και περιττή πολυπλοκότητα. Πρέπει να κάνετε τις ομάδες σας να διοχετεύσουν την ενέργειά τους για να προσφέρουν αξία αντί να αγωνίζονται με οδηγίες εργασίας και χειρισμούς υπολογιστικών φύλλων.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Η Discover Digital μπορεί να σας βοηθήσει με όλες τις ανάγκες και τους στόχους του οργανισμού σας. Λειτουργούμε το μοντέλο Discovery-Implementation-Transition.  Ξεκινάμε εξετάζοντας την τρέχουσα θέση (current position)  σας , εντοπίζοντας τα δύσκολα  σημεία και σχεδιάστε τον οδικό χάρτη με την υποστηριζόμενη αρχιτεκτονική τεχνολογίας για να σας μεταφέρει εκεί που θέλετε να είστε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επανασχεδιάσετε τον ιστότοπό σας, να επιλέξετε ένα CMS, να εισαγάγετε λειτουργική αποτελεσματικότητα, να ενσωματώσετε συστήματα όπως ο ιστότοπός σας με τις εφαρμογές CRM / AMS / Finance και να απλοποιήσετε την ψηφιακή σας παρουσία. Είμαστε παθιασμένοι με την αφαίρεση της χειρωνακτικής προσπάθειας και την ενδυνάμωση των ομάδων σας για να προσφέρουν αξία στα μέλη σας. Δεν παραδίδουμε και ξεχνάμε, προετοιμάζουμε τις ομάδες σας για τη νέα ψηφιακή σας παρουσία, με εκπαίδευση, επιχειρησιακές παραδόσεις και τη δημιουργία ενός πακέτου υποστήριξης και συντήρησης.

Ποιοι είναι οι πελάτες μας

Οι τρέχοντες πελάτες μας είναι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί μελών στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ μερικοί με φιλανθρωπική δραστηριότητα. Έχουμε ενσωματώσει τις ιστοσελίδες μας με μια σειρά από συστήματα CRM / AMS, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Dynamics, Salesforce, Impexium και NetForum.


MemberWise αναγνωρισμένος προμηθευτής

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε αναγνωρισμένος προμηθευτής της MemberWise, του κορυφαίου δικτύου για επαγγελματίες και συλλόγους μελών. Η Memberwise έχει αναγνωρίσει την εμπειρία μας στον χώρο του Οργανισμού Μελών και μας περιλαμβάνει στο Memberwise Partnership Directory. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είτε βρίσκεστε στην αρχή του ψηφιακού σας μετασχηματισμού είτε θέλετε να μεταβείτε σε νέο συνεργάτη ή απλά έχετε κάποιες ερωτήσεις, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας hello@discoverit.digital, θα χαρούμε να ακούσουμε από σας.