Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε αναγνωρισμένος προμηθευτής της MemberWise,του κορυφαίου δικτύου για επαγγελματίες και συλλόγους μελών. Η Memberwise έχει αναγνωρίσει την εμπειρία μας στον χώρο του Οργανισμού Μελών και μας περιλαμβάνει στον Κατάλογο Εταιρικών Σχέσεων memberwise.Βρισκόμαστε στο επίκεντρο του ψηφιακού μετασχηματισμού για την Κοινότητα του Οργανισμού Μελών τα τελευταία 10 χρόνια. Ξέρουμε τι χρειάζονται οι Οργανισμοί!


Για έναν Οργανισμό Memebrship υπάρχουν τρεις βασικοί τομείς στους οποίους πρέπει να επικεντρωθεί η ψηφιακή στρατηγική σας:

  • Member Aquisition  
  • Member Conversion
  • Member Retention 

Κατανοούμε ότι ως οργανισμός έχετε ορισμένους βασικούς στόχους. Πρέπει να προστατεύσετε το εισόδημά σας, να δημιουργήσετε νέα έσοδα και παράλληλα να προωθήσετε τις αξίες των οργανισμών σας και να αποδείξετε την αξία της ιδιότητας μέλους. Τα μέλη αναζητούν μια εξατομικευμένη υπηρεσία και αισθάνονται ότι εκμεταλλεύονται τη συμμετοχή τους και απολαμβάνουν τα οφέλη τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε περισσότερα σχετικά με τις απαιτήσεις της ψηφιακής στρατηγικής σας και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να γράψετε το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας σας.