Επενδύουμε στην εκπαίδευση και την τεχνολογία

Είμαστε συνεργάτης της Microsoft με μια ομάδα πιστοποιημένων προγραμματιστών με άφθονο ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες. Οι προγραμματιστές μας είναι ειδικοί σε μια σειρά τεχνολογιών όπως εμείς MVC, React JS, Gatsby, Azure Apps και πολλά άλλα. Έχουμε επίσης εμπειρία στα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS), συμπεριλαμβανομένων των Kentico, Umbraco και Wordpress.

image

Systems Integrator (SI)

Το ψηφιακό σας τοπίο (digital landscape) αποτελείται από μια συλλογή συστημάτων και πλατφορμών που δεν επικοινωνούν πάντα μεταξύ τους. Αυτό φέρνει την ανάγκη για μη αυτόματες διαδικασίες και επανάληψη της προσπάθειας, που τελικά  απομακρύνουν την ομάδα σας από την παροχή αξίας στην επιχείρησή σας. Εδώ είναι που η εμπειρία μας στις Ενσωματώσεις Συστημάτων έρχεται πραγματικά στο φως.

Έχουμε ενσωματώσει ιστότοπους με μια σειρά από CRM και συστήματα AMS (NetForum, Impexium, Microsoft Dynamics, Salesforce) καθώς και μια σειρά από πύλες πληρωμής (PayPal, Netpay, Authorised.net) και συστήματα σύνδεσης και ελέγχου ταυτότητας (Microsoft ADFS, Υπηρεσία Καταλόγου Active Directory, Twilio, Έλεγχος ταυτότητας DUO). Πρόσφατα  έχουμε βοηθήσει τους πελάτες μας να παρέχουν διαδικτυακές συνεδρίες και διαδικτυακά σεμινάρια με ενσωμάτωση σε δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Zoom και το GoToWebinar.

image

Προσαρμογή και εξατομίκευσή του περιεχομένου σας

Έχουμε αναπτύξει τεχνολογία που επιτρέπει την πλήρη εξατομίκευη του περιεχομένου και της λειτουργικότητας. Οι επισκέπτες σας μπορούν να έχουν πρόσβαση σε  περιεχόμενο προσαρμοσμένο στην τοποθεσία, τη γλώσσα και τα ενδιαφέροντά τους. Η εξατομίκευση δεν ήταν ποτέ τόσο δυναμική.

image