Ως συνεργάτης Kentico Xperience Hosting, ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις φιλοξενίας σας, η Discover Digital έχει την εμπειρία να συνεργαστεί μαζί σας και να παραδώσει το περιβάλλον φιλοξενίας σας. Προσφέρουμε Hosting με αξιόπιστη εξυπηρέτηση και χρόνο λειτουργίας και πάνω απ 'όλα, διατηρώντας την επιχείρησή σας με ασφάλεια σε απευθείας σύνδεση 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Εφαρμόζουμε και διαχειριζόμαστε το hosting σε αυτές τις διαμορφώσεις : 

  • Εφαρμογές Web Microsoft Azure και SQL
  • Εικονικές μηχανές Microsoft Azure
  • Εικονικές μηχανές AWS
  • Υποστήριξη και βοήθεια με το ειδικό περιβάλλον φιλοξενίας σας

Η συνιστώμενη προσέγγισή θα είναι πάντα σύμφωνη με τις Kentico's Server and hosting requirements.  Επιπλέον, ο ιστότοπος και ο διακομιστής θα ρυθμιστούν ώστε να μεγιστοποιούν τις επιδόσεις του Kentico.

H Discover Digital είναι επίσης έμπειρη στη διαμόρφωση της Ενεργής παρακολούθησης (Active Monitoring), στη συνεχή παρακολούθηση του χρόνου λειτουργίας του ιστότοπου και των κρίσιμων για την επιχείρηση ροών εργασίας.

H Discover Digital είναι ένας στρατηγικός συνεργάτης των Wirehive και Pax8, έμμεσων παρόχων στο πρόγραμμα παροχής λύσεων cloud της Microsoft. Αυτή η συνεργασία αυξάνει την πρόταση φιλοξενίας παρέχοντας πρόσθετη τεχνική και διαχειριστική υποστήριξη.

Εάν πρέπει να φιλοξενήσετε το Kentico Xperience σε ένα εξαιρετικά διαθέσιμο, ασφαλές, σταθερό και επεκτάσιμο περιβάλλον και χρειάζεστε βοήθεια από ειδικούς για να το επιτύχετε, επικοινωνήστε μαζί μας για έναν δωρεάν έλεγχο.