Σταθερή τιμή 5.000 USD/ 4,000 GBP/ 5.000 €
Διάρκεια: 5 Ημέρες


Σκέφτεστε να αλλάξετε τον πάροχο φιλοξενίας σας και να εξετάσετε το Microsoft Azure; Επωφεληθείτε από το πακέτο σταθερής τιμής για μια γρήγορη και απρόσκοπτη μετάβαση.


Top 5 Νίκες όταν μετακομίζετε στο Azure

Η επεκτασιμότητα. Δυνατότητα κλιμάκωσης πόρων πάνω και κάτω. Πληρώνετε μόνο για αυτό που χρησιμοποιείτε. Εάν υπάρχει αύξηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων (δηλαδή εποχιακές διακυμάνσεις), μπορείτε εύκολα να κλιμακώσετε τους διακομιστές σας για να χειριστείτε την αύξηση χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε ένα ασφάλιστρο καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Οι υποδομές. Το Azure μειώνει το κόστος της υποδομής σας. Γιατί δεν χρειάζεστε φυσικούς διακομιστές σε ειδικά δωμάτια με μια ειδική ομάδα πληροφορικής για να διατηρήσετε και να υποστηρίξετε. Ανάλογα με τη διαρρύθμισή σας, μπορείτε να απολαύσετε μια σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας στο cloud οποιαδήποτε στιγμή σε οποιαδήποτε τοποθεσία χωρίς να χρειάζεται να είστε στην εγκατάσταση. Δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε τα κέντρα δεδομένων.

Η ασφάλεια. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή, το Azure διατηρεί τα δεδομένα σας σε πολλές τοποθεσίες με τουλάχιστον 3 αντίγραφα των δεδομένων σας σε ξεχωριστούς κόμβους. Οποιεσδήποτε επείγουσες επιδιορθώσεις ευπάθειας ασφαλείας εφαρμόζονται αυτόματα καταργώντας την ανάγκη και την ανησυχία των αναπτύξεων επείγουσας επιδιόρθωσης.

Η ταχύτητα. Είναι αρκετά γρήγορο να ρυθμίσετε και να διαμορφώσετε τις εικονικές μηχανές Azure. Η επιλογή ενός ικανού προμηθευτή όπως η Discover Digital θα εξασφαλίσει μια γρήγορη και ομαλή μετάβαση στο νέο περιβάλλον φιλοξενίας σας.

Επιπλέον, εάν είστε Οργανισμός Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια σειρά εκπτώσεων που παρέχονται από τη Microsoft στο πλαίσιο του προγράμματος Tech For Social Impact. Για να μάθετε περισσότερα επικοινωνήστε σήμερα στο hello@discoverit.co.uk


Το πακέτο μετάβασής σας

Το πακέτο μετάβασης Microsoft Azure σταθερής τιμής περιλαμβάνει:

  • Έλεγχο  της τρέχουσας λύσης φιλοξενίας σας
  • Έλεγχο των απαιτήσεων φιλοξενίας σας (επίπεδα επισκεψιμότητας, στόχοι απόδοσης κ.λπ.)Τ
  • Τη  νέα σας αρχιτεκτονική Azure
  • Μετάβαση του ιστότοπού σας στο Azure
  • Sample Support & Maintenance package Επόμενα βήματα μετά τη μετεγκατάσταση

  • Πακέτο υποστήριξης και συντήρησης για την υλοποίηση μετά τη μετάβασή σας
  • Development Support