Μια ιστοσελίδα προϊόντων για την BTG plc, μια παγκόσμια εξειδικευμένη εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης. Ο ιστότοπος περιέχει πληροφορίες σχετικά με το προϊόν CroFab® ένα φάρμακο αντίδοτο στο δάγκωμα του φιδιού.

Απόκριση στο Web - H Discover Digital έπρεπε να πάρει το υπάρχον σύστημα και να το αναδιαμορφώσει, ώστε να μπορεί να λειτουργεί σε υψηλές ταχύτητες.

  • Mobile Friendly - Ολόκληρος ο ιστότοπος έπρεπε να είναι φιλικός προς κινητά, πράγμα που σήμαινε ότι πολύς επιπλέον χρόνος και προσπάθεια πήγαν σε αυτή την πτυχή του έργου, για να το κάνουν να λειτουργεί ομαλά.
  • Ενσωμάτωση με τους Χάρτες Google: Η Σελίδα υποκαταστημάτων στον Ιστότοπο θα ενσωματωθεί στους Χάρτες Google.

Αυτό θα βοηθήσει τους επισκέπτες του ιστότοπου να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία "Εύρεση υποκαταστήματος" με ευκολία

Αρχικά, η τοποθεσία Web αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνολογίες της Microsoft. Ο στόχος ήταν να αναδιαμορφώσει την ιστοσελίδα σε ένα πιο σύγχρονο πρότυπο χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα ανάπτυξης του Kentico και τις πρακτικές απόκρισης στο διαδίκτυο. Είχαμε δύο μεγάλους γενικούς στόχους, αυτοί περιλάμβαναν τη δημιουργία ενός mobile-friendly Map of snakes  στις ΗΠΑ και έναν mobile-optimised step-by-step treatment αλγόριθμο .

Κατανόηση και σχεδιασμός απαιτήσεων.

Αφού μελετήσουμε τις προδιαγραφές για το έργο και κατανοήσουμε τις απαιτήσεις του πελάτη, αποφασίστηκε να χρησιμοποιήσουμε τους δικούς μας διακομιστές για να φιλοξενήσουμε τον νέο ιστότοπο, καθώς είναι εύκολα κλιμακούμενος, ευέλικτος, ικανός να ανταποκριθεί καλά στην κυμαινόμενη ζήτηση και να είναι ασφαλής.

Σχεδιασμός και ανάπτυξη ανταπόκρισης.

Μετά την ολοκλήρωση της αρχικής φάσης σχεδιασμού, η συγκέντρωση στράφηκε στις απαιτήσεις σχεδιασμού. Η χρήση smartphone και tablet έχει αυξηθεί ραγδαία, οπότε η εργασία του ιστότοπου σε μια σειρά συσκευών ήταν κρίσιμη. Για το σκοπό αυτό, δόθηκε προσοχή στην εργασία σχεδιασμού που ανταποκρίνεται για όλες τις συσκευές. H Discover Digital δημιούργησε ομαλές διατάξεις που βασίζονται σε πλέγμα. Το Kentico χρησιμοποιεί επίσης bootstrap για το back-end που είναι πολύ χρήσιμο για την ταχεία ανάπτυξη του σχεδιασμού. Ο ιστότοπος είναι εύκολος στη διαχείριση και προσαρμόσιμος.

Ο ιστότοπος επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά πληροφοριών γρήγορα και η φύση του ιστότοπου απαιτεί τα πάντα να λειτουργούν γρήγορα και ομαλά.