Μια ψηφιακή πλατφόρμα για έναν οργανισμό μελών, που επιτρέπει στους χρήστες τους να παρακολουθούν το ταξίδι συμμετοχής τους και να συνειδητοποιούν την αξία των μελών. Ένας πραγματικός ψηφιακός μετασχηματισμός που εξυπηρετεί πάνω από 14.000 μέλη.

Ο κύριος επιχειρηματικός στόχος αυτού του έργου ήταν να αυξήσει το προφίλ του οργανισμού. Τα στοιχεία στα οποία απευθύνονταν ήταν:

  • Βελτιωμένη εμπειρία χρήστη
  • Αύξηση της κυκλοφορίας
  • Αύξηση του αριθμού των αναζητήσεων που ελήφθησαν
  • Αύξηση των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας, όπως ηλεκτρονικό κατάστημα, συνδρομές στο μηνιαίο περιοδικό, εγγραφή σε μαθήματα και πραγματοποίηση δωρεών στο διαδίκτυο

Η συμμόρφωση με τους ισχύοντες και τους τελευταίους κανονισμούς και την ασφάλεια των πληροφοριών ήταν πάντα στο επίκεντρο των απαιτήσεων και των στόχων του πελάτη.

Η SGI-UK έχει μεταβεί στη Discover Digital από έναν άλλο συνεργάτη του Kentico που είχε αναπτύξει το σύστημα διαχείρισης συνδρομών στο Kentico. Κατά τη στιγμή της μετάβασης, υπήρχαν επίσης αρκετές ιστοσελίδες (δημόσιες, μέλος, κατάστημα, κρατήσεις αιθoυσών συνεδριάσεων, συναντήσεις συζήτησης) που αναπτύχθηκαν σε διάφορες πλατφόρμες που έπρεπε να μεταναστεύσουν στο Kentico.

Ο οργανισμός υποστηρίζει 620 τοπικές ομάδες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και έχει πάνω από 16.000 μέλη. Ο ιστότοπος είναι το κύριο αποθετήριο δεδομένων (repository) όλων των μελών. Το σύστημα διαχείρισης μελών του οργανισμού που έχει αναπτυχθεί στο Kentico από τον προηγούμενο προμηθευτή είχε αρκετά εξατομικευμένη  και πολύπλοκη αρχιτεκτονική. Η πρόκληση ήταν να χρησιμοποιήσουμε περισσότερη εγγενή λειτουργικότητα (native functionality) του Kentico και να απλοποιήσουμε την αρχιτεκτονική όπου είναι δυνατόν. Ήταν επίσης ζωτικής σημασίας να διασφαλιστεί ότι ο ιστότοπος συμμορφώνεται πλήρως με τον GDPR.

Οι ιστότοποι που μετανάστευσαν στο Kentico έπρεπε να είναι  λειτουργικοί, σύγχρονοι αλλά, ταυτόχρονα, να διατηρούν την ταυτότητα του οργανισμού.

Η εγγενής λειτουργικότητα  (native functionality) του Kentico έχει χειριστεί θέματα συμμόρφωσης και ασφάλειας και προκλήσεις.

Η μετεγκατάσταση των πολλαπλών ιστότοπων και εφαρμογών στο Kentico έχει επιτευχθεί μέσω της δημιουργίας μιας ενότητας ηλεκτρονικού εμπορίου πολλαπλών χρήσεων του Kentico. Χρησιμοποιώντας διάφορα στοιχεία του Kentico και συμπληρώνοντας τα με προσαρμογή, η Discover Digital έχει αναπτύξει ένα στοιχείο ηλεκτρονικού εμπορίου πολλαπλών χρήσεων που επιτρέπει σε διάφορες δραστηριότητες συναλλαγών να πραγματοποιούνται μέσω του ιστότοπου. Αυτά είναι τα εξής:

  • SGI-UK Shop όπου οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν εμπορεύματα στο διαδίκτυο.
  • Μαθήματα όπου οι επισκέπτες μπορούν να εγγραφούν και να αγοράσουν διάφορα μαθήματα.
  • Συνδρομές. Οι επισκέπτες σε όλο τον κόσμο μπορούν να αγοράσουν διάφορες συνδρομές του περιοδικού SGI-UK.
  • Δωρεές. Οι δωρεές στον οργανισμό μπορούν να εκπληρωθούν πλήρως στο διαδίκτυο.

Η διαχείριση μελών ενισχύθηκε μέσω της ανακατασκευής του ανεπτυγμένου συστήματος διαχείρισης του Kentico. Η ανακατασκευή επέτρεψε στα μέλη να έχουν πιο προσιτή πρόσβαση από το διοικητικό προσωπικό και παρείχε τις απαραίτητες βελτιώσεις στις επιδόσεις.

H SGI-UK απαιτούσε ειδικά κατασκευασμένες ενότητες για την αντιμετώπιση της οργανωτικής δομής τους. Οι προσαρμοσμένες ενότητες χρησιμοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του οργανισμού.