Με ρίζες που χρονολογούνται από το 1837, η National Commercial Bank Jamaica Limited (NCB) αποτελεί τον μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό όμιλο στην Τζαμάικα. Ο ιστότοπος παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες προϊόντος, πληροφορίες υποστήριξης πελατών (συμπεριλαμβανομένου ενός υποκαταστήματος /  ATM) και μια πύλη ηλεκτρονικής τραπεζικής.

Απόκριση στο Web - H Discover Digital έπρεπε να πάρει το υπάρχον σύστημα και να το αναδιαμορφώσει, ώστε να μπορεί να λειτουργεί με μεγάλη ταχύτητα

 • Mobile Friendly - Ολόκληρος ο ιστότοπος έπρεπε να είναι φιλικός προς κινητά, πράγμα που σήμαινε ότι πολύς επιπλέον χρόνος και προσπάθεια πήγαν σε αυτή την πτυχή του έργου, για να το κάνουν να λειτουργεί ομαλά.
 • Ενσωμάτωση με τους Χάρτες Google: Η Σελίδα υποκαταστημάτων στον Ιστότοπο θα ενσωματωθεί στους Χάρτες Google.

Αυτό θα βοηθήσει τους επισκέπτες του ιστότοπου να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία "Εύρεση υποκαταστήματος" με ευκολία

Διαδραστικός χάρτης – H Discover Digital έπρεπε να κάνει αυτό  που απαιτείται για την προσαρμογή του χάρτη ώστε να ταιριάζει με το στυλ του ιστότοπου και για την εμφάνιση μόνο υποκαταστημάτων και ΑΤΜ εντός των κριτηρίων αναζήτησης που φιλτράρονται από τον χρήστη.

 • Τιμές συναλλάγματος – Η Discover Digital έπρεπε να κάνει ότι απαιτείται  για την εμφάνιση της τρέχουσας ισοτιμίας συναλλάγματος για κάθε νόμισμα.
 • Ενσωμάτωση CRM – Η Discover Digital έπρεπε να κάνει ότι απαιτείται για την ενσωμάτωση του προγράμματος-πελάτη
  Σύστημα Microsoft Dynamics CRM στην τοποθεσία, ώστε όταν οι χρήστες υπέβαλαν φόρμες να αποστέλλονται στο τραπεζικό σύστημα back end του υπολογιστή-πελάτη.
 • Πλοήγηση – Η Discover Digital έπρεπε να κάνει ότι απαιτείται για την προσθήκη εικόνων και χαρτών
  την πλοήγηση. Αυτό είναι γνωστό ως Μέγα Πλοήγηση (Mega Navigation).
 • Ειδήσεις - Η Discover Digital έπρεπε να κάνει ότι απαιτείται για να εμφανίσετε όλες τις ειδήσεις στη σελίδα, με το τελευταίο άρθρο να εμφανίζεται πρώτο.

Ως λύση στον διαδραστικό χάρτη, η Discover Digital αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τους Χάρτες Google. Ο διαδραστικός χάρτης ανακτήθηκε χρησιμοποιώντας ένα βασικό αναμεταδότη του Kentico, με το API των Χαρτών Google να υλοποιείται μαζί του.

Το API χαρτών Google επέτρεψε την προσθήκη των ακόλουθων λειτουργιών στον ανιχνευτή κλινικών (clinic finder).

 • Προσαρμοσμένοι δείκτες (Customised Markers)
 • Δυναμική ενημέρωση όταν ο χρήστης προσθέτει κριτήρια αναζήτησης

Ως λύση στις ισοτιμίες συναλλάγματος, η Discover Digital χρησιμοποίησε τις δικές της υπηρεσίες web της NCB για να αρπάξει το περιεχόμενο προκειμένου να συμπληρώσει έναν πίνακα, ο οποίος στη συνέχεια παρουσίασε όλες τις τρέχουσες τιμές συναλλάγματος για κάθε νόμισμα.

Ως λύση στη δομή του μενού, η Discover Digital αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ενσωματωμένες δυνατότητες του Kentico. Η δυνατότητα Kentico Discover Digital που χρησιμοποιείται ονομάζεται 'Ιεραρχικό πρόγραμμα προβολής' (Hierarchical Viewer) , το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει όλο τον κώδικα για το μενού.

Ως λύση στη σελίδα συζητήσεων, η Discover Digital δημιούργησε έναν προσαρμοσμένο τύπο σελίδας με προσαρμοσμένα πεδία φορμών για το περιεχόμενο της σελίδας. Έτσι, ο χρήστης θα μπορούσε εύκολα να προσθέσει νέες ειδήσεις στον ιστότοπο. H Discover Digital έκανε επίσης χρήση της δυνατότητας μακροεντολών στο Kentico για να εμφανίσει τα άρθρα ειδήσεων με χρονολογική σειρά.

format_quote

Η συνεργασία με έναν προμηθευτή όπως  Discover Digital ήταν ζωτικής σημασίας για την επιτυχία αυτού του έργου. είναι ευκίνητοι και ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό. Ιδιαίτερη προσοχή λαμβάνεται για να διασφαλιστεί ότι οι λύσεις που παραδίδονται είναι προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη.

Η πλατφόρμα Kentico έχει αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη για την εφαρμογή των σχεδίων που παρέχονται. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες δυνατότητες προστιθέμενης αξίας, όπως η απόκριση σε κινητές συσκευές, η χαρτογράφηση γεωγραφικής θέσης και η δυνατότητα ενσωμάτωσης με άλλα συστήματα. Υπάρχει μια εξαιρετική σουίτα διαθέσιμων λειτουργιών ροής εργασίας και ανάλυσης που επιτρέπει τη γρήγορη ανταπόκριση στις επιχειρηματικές ανάγκες.

Matthew Stewart

format_quote