Μια πλατφόρμα μετασχηματισμού με μια επιμελημένη βιβλιοθήκη κλινικών εργαλείων, εκπαιδευτικών πόρων και εμπνευσμένων ιστοριών από επαγγελματίες νοσηλευτές. 

Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια εφαρμογή του Kentico που απευθύνεται σε νοσηλευτές στις ΗΠΑ. Ο ιστότοπος είναι μια επιμελημένη βιβλιοθήκη κλινικών εργαλείων, εκπαιδευτικών πόρων και εμπνευσμένων ιστοριών από επαγγελματίες νοσηλευτές. Ο κύριος στόχος είναι να υποστηριχθούν οι ανάγκες των νοσηλευτών καθώς υποστηρίζουν τους ασθενείς τους με ψυχική ασθένεια. Αυτός είναι ένας ιστότοπος χωρίς εμπορικό σήμα που αναπτύχθηκε για την Allergan τώρα μέρος του ομίλου AbbVie.

Όπως συμβαίνει με όλους τους εκπαιδευτικούς ιστότοπους, η κύρια πρόκληση είναι να τους κάνουμε να απευθύνονται στο κοινό-στόχο τους χωρίς να είναι αυταρχικοί και να τους υπερφορτώνουν με πληροφορίες.

Καθώς υπάρχουν τεράστιες πληροφορίες και τεκμηρίωση σχετικά με ψυχικές ασθένειες, η πρόκληση ήταν να δομηθεί η  ιστοσελίδα με τρόπο που οι νοσηλευτές μπορούν να βρουν γρήγορα και αποτελεσματικά τις πληροφορίες που σχετίζονται με τις ανάγκες τους. Εδώ η εξατομίκευση έκανε μεγάλη διαφορά σε αυτήν την εφαρμογή.

Οι νοσηλευτές μπορούν να περιηγηθούν στις «δημόσιες» σελίδες του ιστότοπου χωρίς να χρειάζεται να έχουν λογαριασμό ή να συνδεθούν και να πλοηγηθούν στα διαθέσιμα δημόσια έγγραφα.

Ο ιστότοπος διαθέτει προηγμένες και εξελιγμένες λειτουργίες αναζήτησης που συμπληρώνονται με διάφορα φίλτρα που επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν λεπτομερή έρευνα στις πληροφορίες που χρειάζονται γρήγορα.

Για τους τακτικούς χρήστες, υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής. Η διαδικασία εγγραφής επιτρέπει στους νοσηλευτές να θέτουν τα ενδιαφέροντα των αντικειμένων τους και να εξατομικεύουν τους πίνακες ελέγχου τους, ώστε να βλέπουν πάντα τις πληροφορίες που τους αφορούν.

Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης ένα ημερολόγιο εκδηλώσεων που είναι διαθέσιμο στο κοινό και διαθέτει όλες τις επερχόμενες εκδηλώσεις στον χώρο ψυχικής υγείας που σχετίζονται με τους νοσηλευτές.

Ο ιστότοπος έχει κατασκευαστεί στο Kentico MVC και έχει ελεγχθεί από την ομάδα ποιότητας του Kentico και πέρασε με βαθμολογία 90%.

Φιλοξενείται σε ένα εξελιγμένο περιβάλλον Azure και έχει δοκιμαστεί εκτενώς όσον αφορά την προσβασιμότητα, την απόδοση, το πρόγραμμα περιήγησης και τη συμβατότητα συσκευών.